20 februari 2018
Installateur Waasland Security aan het woord bij Paxton

Elke maand verschijnt het nieuwsitem 'Installateur aan het woord' bij onze leverancier PAXTON. In dit item hebben ze aandacht voor installateurs van Paxton. Hoe lang werkt een installateur al met Paxton producten, wat is zijn algemene ervaring hiermee en van welke Paxton producten gaat zijn hart sneller kloppen? Dit zijn vragen die ze elke maand stellen aan de Benelux installateurs.

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen. Onze systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften. 
Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden. Als marktleider fabriceren wij al meer dan 35 jaar online en offline toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Onze research- en development afdeling focust zich op het ontwikkelen van producten en systemen voor specifieke beveiligings doeleinden. Onze toewijding resulteert zich in producten die een reputatie verworven hebben als zijnde betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik. 
Paxton is niet voor niets marktleider in toegangscontrole. 

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons