Intercoax biedt binnen de ‘IPIFY’ series een uitgebreid productpakket aan voor transmissie van IP over (bestaande) bekabeling zoals coax. 

17 jan 2021
Camerabewaking

Intercoax, pioneer op het gebied van Long Range Ethernet biedt binnen de ‘IPIFY’ series een uitgebreid productpakket aan voor transmissie van IP over (bestaande) bekabeling zoals coax, twisted pair en 2-draadsverbindingen. 

Naast de handige punt-tot-punt kits voor één kanaal met Power over Ethernet (PoE) pass-through tot 60 Watt, zijn nu ook de 4-, 8- en 16-kanaal kits beschikbaar voor transmissie over 2-draadsverbindingen. Deze bestaan in een reeks producten met non-managed ontvangers (‘Multi Base’) en een aantal kits met beheerde ontvanger switches (‘Multi Pro’). Alle modellen laten PoE pass-through toe tot 60 Watt per kanaal met een totaal budget van 320 Watt voor de 8-kanaals en 640 Watt voor de 16-kanaals ontvangers. 

Alle producten voldoen aan de ETSI-standaard. Deze standaard geeft een duidelijk overzicht waar de interoperabiliteit tussen communicatieapparaten, die via verschillende (bestaande) kabelinfrastructuren op een ontvanger zijn aangesloten, aan moet voldoen.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21