17 januari 2021
Intercoax biedt binnen de ‘IPIFY’ series een uitgebreid productpakket aan voor transmissie van IP over (bestaande) bekabeling zoals coax. 

Intercoax, pioneer op het gebied van Long Range Ethernet biedt binnen de ‘IPIFY’ series een uitgebreid productpakket aan voor transmissie van IP over (bestaande) bekabeling zoals coax, twisted pair en 2-draadsverbindingen. 

Naast de handige punt-tot-punt kits voor één kanaal met Power over Ethernet (PoE) pass-through tot 60 Watt, zijn nu ook de 4-, 8- en 16-kanaal kits beschikbaar voor transmissie over 2-draadsverbindingen. Deze bestaan in een reeks producten met non-managed ontvangers (‘Multi Base’) en een aantal kits met beheerde ontvanger switches (‘Multi Pro’). Alle modellen laten PoE pass-through toe tot 60 Watt per kanaal met een totaal budget van 320 Watt voor de 8-kanaals en 640 Watt voor de 16-kanaals ontvangers. 

Alle producten voldoen aan de ETSI-standaard. Deze standaard geeft een duidelijk overzicht waar de interoperabiliteit tussen communicatieapparaten, die via verschillende (bestaande) kabelinfrastructuren op een ontvanger zijn aangesloten, aan moet voldoen.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons