11 oktober 2018
Jablotron 100 hybride alarmsysteem. Ideaal voor de particuliere markt

Maak uw huis veiliger en geniet van echte rust en zekerheid. Het JABLOTRON 100-alarmsysteem beveiligt uw hele huis, en met de slimme functies kunt u het licht aandoen, uw garagedeur openen of het tuinbesproeiingssysteem aanzetten. En dat alles kan ook op afstand dankzij de MyJABLOTRON-app.

De bediening van uw JABLOTRON 100-alarmsysteem is heel eenvoudig – één druk op de knop volstaat. Dit kan omdat elke knop op een segment een zone in uw huis vertegenwoordigt, of een bepaalde functie, zoals het tuinbesproeiingssysteem.

Onze segmenten zijn als verkeerslichten: het groene licht betekent dat het alarm uit staat en dat u zich vrij kunt bewegen in uw huis. Het rode licht betekent STOP: uw huis is beveiligd en ongeautoriseerde toegang wordt onmiddellijk geregistreerd en gerapporteerd.

U kunt in één oogopslag zien welke alarmzones van uw huis aan of uit staan dankzij de lichtsignalen op het bedieningspaneel.

Via onze mobiele app en web-app MyJABLOTRON kunt u uw alarmsysteem op afstand bedienen, en apparaten of toestellen in uw huis beheren. U ziet meteen wat er thuis gebeurt waar u ook bent: op vakantie, op uw werk of als u aan het winkelen bent.

Het JABLOTRON 100-alarmsysteem biedt talloze slimme functies die u in staat stellen uw leven te automatiseren. Schakel op afstand apparaten aan of uit, stel aparte instructies in voor de jaargetijden, of activeer reeksen automatische gebeurtenissen.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons