17 augustus 2018
Mobeye Panic Button waarschuwt contactpersonen via SMS en oproep na een simpele druk op de knop

Met één druk op de knop alarmeert de Mobeye Panic Button uw contactpersonen. De ingebouwde GSM module stuurt de noodoproep uit als een SMS bericht en een telefonische oproep.
De Mobeye Paniekknop is direct klaar voor gebruik en eenvoudig te installeren; plaats een SIM kaart van een willekeurige provider en programmeer de contactpersonen.
De paniekknop heeft geen bekabeling nodig en werkt langdurig op batterijen. Het kleine doosje kan dichtbij een persoon geplaatst worden, onder een bureau, een bed, of dicht bij een machine.
Nadat de knop gedurende een seconde ingedrukt is, maakt de GSM module netwerkverbinding stuurt de meldingen binnen 20 seconde naar de ingestelde nummers. Deze tijd kan versneld
worden door gebruik te maken van externe stroomvoorziening.

Typische Oplossingen
• Voor mensen die medische hulp nodig hebben
• Voor extra veiligheid thuis
• Voor persoonsbeveiliging in (alleen-) werk situaties
• Voor veiligheid van winkelpersoneel

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons