Mytuinarchitect kiest voor Waasland Security

07 feb 2019
Algemeen

Mytuinarchitect kiest voor Waasland Security.

Een tuin is veel meer dan dat stuk grond rond jouw woning. Een tuin is een oase van rust maar ook net zo goed de plek waar je actief uit de voeten kunt. Voor, naast en achter je woonst moet je kunnen wandelen, rennen, spelen, lezen, schrijven, genieten, ontspannen en rusten. Sterker nog, je moet er kunnen ‘leven’ want de tuin wordt steeds meer het verlengde van je woning. Hoe jij van je tuin geniet, vul je zelf in maar als je verlegen zit om ideeën en tips, klop dan bij mytuinarchitect aan. Geen enkel project is te klein of te groot voor hen.

Is jouw interesse na het bekijken van hun realisaties gewekt? Bel of mail hen voor een afspraak. In onderling overleg kunnen ze jouw wensen en verwachtingen veel beter inschatten. Ze komen ook graag ter plaatse om de huidige situatie te evalueren. Als jullie tot een overeenkomst komen, kruipen ze meteen achter de tekentafel om jouw droom in een voorontwerp te gieten.

Na de evaluatie van het voorontwerp, sturen ze bij en vervolgens maken ze werk van een definitief ontwerp. Je krijgt van hen een gedetailleerd beplantingsplan en ze bieden jou de keuze uit diverse materialen. Zij zorgen er ook voor dat je met de juiste gespecialiseerde bedrijven in contact komt voor de keuze van tegels, klinkers, hout, planten en andere benodigdheden. Wat volgt, is een finale offerte voor de uitvoering van de werken. Je hebt dan nog steeds de keuze om al dan niet zelf de handen uit de mouwen te steken. Als je met mytuinarchitect in zee gaat, kun je rekenen op hun deskundig advies. En ze denken ook graag mee over de nazorg zoals tuinonderhoud.

Breng zeker eens een bezoek aan hun website 

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21