07 februari 2019
Mytuinarchitect kiest voor Waasland Security

Mytuinarchitect kiest voor Waasland Security.

Een tuin is veel meer dan dat stuk grond rond jouw woning. Een tuin is een oase van rust maar ook net zo goed de plek waar je actief uit de voeten kunt. Voor, naast en achter je woonst moet je kunnen wandelen, rennen, spelen, lezen, schrijven, genieten, ontspannen en rusten. Sterker nog, je moet er kunnen ‘leven’ want de tuin wordt steeds meer het verlengde van je woning. Hoe jij van je tuin geniet, vul je zelf in maar als je verlegen zit om ideeën en tips, klop dan bij mytuinarchitect aan. Geen enkel project is te klein of te groot voor hen.

Is jouw interesse na het bekijken van hun realisaties gewekt? Bel of mail hen voor een afspraak. In onderling overleg kunnen ze jouw wensen en verwachtingen veel beter inschatten. Ze komen ook graag ter plaatse om de huidige situatie te evalueren. Als jullie tot een overeenkomst komen, kruipen ze meteen achter de tekentafel om jouw droom in een voorontwerp te gieten.

Na de evaluatie van het voorontwerp, sturen ze bij en vervolgens maken ze werk van een definitief ontwerp. Je krijgt van hen een gedetailleerd beplantingsplan en ze bieden jou de keuze uit diverse materialen. Zij zorgen er ook voor dat je met de juiste gespecialiseerde bedrijven in contact komt voor de keuze van tegels, klinkers, hout, planten en andere benodigdheden. Wat volgt, is een finale offerte voor de uitvoering van de werken. Je hebt dan nog steeds de keuze om al dan niet zelf de handen uit de mouwen te steken. Als je met mytuinarchitect in zee gaat, kun je rekenen op hun deskundig advies. En ze denken ook graag mee over de nazorg zoals tuinonderhoud.

Breng zeker eens een bezoek aan hun website 

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons