19 juni 2018
Nieuwe 2-weg componenten in de SPC Wireless range

Vanderbilt lanceert de eerste serie van de nieuwe draadloze producten voor SPC. Deze range beschikt over de nieuwste, draadloze 2-weg technologie. Als eerste heeft Vanderbilt een ontvanger, twee PIR detectoren, een magneet contact, een paniekknop en een 4-kanaals afstandsbediening uitgebracht. Later dit jaar zullen nog meer draadloze 2-weg componenten worden geïntroduceerd.

De nieuwe producten zijn uitgerust met 2-weg communicatie, hebben een verbeterde batterij levensduur van 5 jaar of langer en een verbeterd bereik van 500 meter in open veld. Waar mogelijk zijn de componenten vanuit de SPC centrale te programmeren. Deze nieuwe 2-weg componenten zijn alleen compatibel met de nieuwe SPCW120.000 ontvanger.

SPC Wireless van Vanderbilt is een kostenbesparende en betrouwbare range van inbraakbeveiligingscomponenten. De nieuwe, draadloze 2-weg technologie staat borg voor een eenvoudige installatie zonder compromissen te stellen aan de betrouwbaarheid van het systeem.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons