Nieuwe 2-weg componenten in de SPC Wireless range

19 jun 2018
Beveiliging

Vanderbilt lanceert de eerste serie van de nieuwe draadloze producten voor SPC. Deze range beschikt over de nieuwste, draadloze 2-weg technologie. Als eerste heeft Vanderbilt een ontvanger, twee PIR detectoren, een magneet contact, een paniekknop en een 4-kanaals afstandsbediening uitgebracht. Later dit jaar zullen nog meer draadloze 2-weg componenten worden geïntroduceerd.

De nieuwe producten zijn uitgerust met 2-weg communicatie, hebben een verbeterde batterij levensduur van 5 jaar of langer en een verbeterd bereik van 500 meter in open veld. Waar mogelijk zijn de componenten vanuit de SPC centrale te programmeren. Deze nieuwe 2-weg componenten zijn alleen compatibel met de nieuwe SPCW120.000 ontvanger.

SPC Wireless van Vanderbilt is een kostenbesparende en betrouwbare range van inbraakbeveiligingscomponenten. De nieuwe, draadloze 2-weg technologie staat borg voor een eenvoudige installatie zonder compromissen te stellen aan de betrouwbaarheid van het systeem.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21