05 september 2018
Nieuwe 360 graden camera van Sony

De nieuwe SNC-HMX70 beveiligingscamera heeft een 360 graden bereik voor een volledige overzicht van een ruimte. De vaste lens van de camera en de 12-megapixel CMOS-sensor met hoge resolutie streamen scherpe, gedetailleerde videobeelden met een hoge resolutie in 30 frames per seconde. Dit zorgt ervoor dat mensen en objecten duidelijk worden weergegeven, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden.

Grote contrasten van licht van buiten door ramen, lobby's en ingangen vormen geen probleem voor de SNC-HMX70. Intelligente automatische belichting analyseert de achtergrondverlichting in de scène, en stemt de belichting af voor een perfect beeld onder alle omstandigheden. Het dynamische bereik van 92 dB legt cruciale beelddetails vast, zelfs in scènes met een hoog contrast, met veel lichte en donkere partijen.

De slanke, onopvallende vormgeving maakt de SNC-HMX70 ideaal voor discrete 24-uurs bewaking in omgevingen variërend van winkels, banken, casino's en commerciële gebouwen tot scholen en kantoren. De montage gaat snel en eenvoudig met de meegeleverde draai / klik-montagering, terwijl de Power-over-Ethernet-verbinding de bekabeling vereenvoudigt.

24/7 situational awareness
In tegenstelling tot conventionele PTZ-camera's (Pan, Tilt, Zoom), behoudt de SNC-HMX70 het totale overzicht van het gehele dekkingsgebied. Dit betekent dat een 360-graden beeld met volledige resolutie altijd zal worden opgenomen, zelfs als slechts een deel van de scène van dichtbij wordt bekeken.

Om een niet-vervormd, rechthoekig beeld te leveren kan het hemisferische beeld worden gedewarpt - met behulp van Video Management System-software of de eigen edge dewarping-functie in de camera die drie gelijktijdige weergaven biedt. Naast de volledige beeldcirkel en dewarped-weergaven, biedt externe E-PTZ (elektronische pan, tilt en zoom) monitoring van specifieke regio's met hoge resolutie (ROI). Nog meer flexibiliteit bij het monitoren wordt geboden door een keuze uit de weergavemodi Panoramisch, Quad en Corridor.

Smart Coding maakt op intelligente wijze onderscheid tussen ruis en cruciale beeldinformatie, evenals tussen bewegende en statische delen in de scène. Dit vermindert de bandbreedte met maximaal 50 procent, waardoor de benodigde bandbreedte afneemt zonder de beeldkwaliteit in het gedrang te brengen.

Door de technologische samenwerking tussen Sony en Bosch, gebruikt de nieuwe SNC-HMX70 krachtig ingebouwde video-analytics waarmee bewegingen in het gehele dekkingsgebied van de camera nauwkeurig kunnen worden gevolgd. Dit maakt de SNC-HMX70 ideaal voor toepassingen zoals het tellen van mensen of het detecteren van verdachte activiteiten. Daarnaast worden metadata gestreamd van de camera naar clientsoftware voor verder gebruik in bedrijfsanalyse of zoekopdrachten.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons