Nieuwe Cloud-based ACT365 Video Control Unit

12 jul 2018
Toegangscontrole

Het ACT365 Cloud-based toegangscontrolesysteem, dat vorig jaar door Vanderbilt is geïntroduceerd, kan vanaf nu worden uitgebreid en geïntegreerd met een Cloud-based Video Control Unit (VCU).

Hierdoor ontstaat één compleet Cloud-based systeem met toegangscontrole en video in één interface. Vanderbilt biedt met ACT365 een geïntegreerde oplossing die onbeperkt is uit te breiden en volledig kan worden beheerd via een veilige Cloud omgeving. De combinatie van toegangscontrole en video versterkt beide systemen. Deuren die worden aangestuurd via de toegangscontrole van het systeem kunnen worden gekoppeld aan één of meerdere camera’s. Hierdoor kunnen bij ongewenste gebeurtenissen, live en achteraf, gelijk de juiste videobeelden worden bekeken. Dit kan via een webbrowser en met de ACT365 mobile App (iOS en Android).

De VCU wordt geleverd met een 1TB SSD en kan lokaal beelden van maximaal vier Onvif camera’s opslaan. Hierdoor kunnen reeds aanwezige camera’s eenvoudig in ACT365 worden geïntegreerd.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21