12 juli 2018
Nieuwe Cloud-based ACT365 Video Control Unit

Het ACT365 Cloud-based toegangscontrolesysteem, dat vorig jaar door Vanderbilt is geïntroduceerd, kan vanaf nu worden uitgebreid en geïntegreerd met een Cloud-based Video Control Unit (VCU).

Hierdoor ontstaat één compleet Cloud-based systeem met toegangscontrole en video in één interface. Vanderbilt biedt met ACT365 een geïntegreerde oplossing die onbeperkt is uit te breiden en volledig kan worden beheerd via een veilige Cloud omgeving. De combinatie van toegangscontrole en video versterkt beide systemen. Deuren die worden aangestuurd via de toegangscontrole van het systeem kunnen worden gekoppeld aan één of meerdere camera’s. Hierdoor kunnen bij ongewenste gebeurtenissen, live en achteraf, gelijk de juiste videobeelden worden bekeken. Dit kan via een webbrowser en met de ACT365 mobile App (iOS en Android).

De VCU wordt geleverd met een 1TB SSD en kan lokaal beelden van maximaal vier Onvif camera’s opslaan. Hierdoor kunnen reeds aanwezige camera’s eenvoudig in ACT365 worden geïntegreerd.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons