14 mei 2019
Nieuwe deurcontrollers van Vanderbilt voor het ACT365 gamma

Waasland Security, SmartSD en Vanderbilt introduceren nieuwe deurcontrollers voor ACT365. ACT365 is het cloud-based toegangscontrolesysteem van Vanderbilt. De bekende deurcontroller met kunststof behuizing en 2A voeding is vervangen door een deurcontroller in metalen behuizing met 2A voeding.

Daarnaast is er een nieuwe deurcontroller met PoE Ultra / PoE++ aan het assortiment toegevoegd. Ook deze deurcontroller wordt geleverd in een metalen behuizing. Dit is de eerste PoE Ultra / PoE++ (PoE 802.3bt) deurcontroller in de markt. Beide deurcontrollers kunnen worden gebruikt in zowel nieuwe als bestaande ACT365 systemen.

Over ACT365
ACT365 is een cloud-based toegangscontrolesysteem dat tijd- en plaatsonafhankelijk kan worden beheerd via PC, tablet en smartphone. Voor ACT365 is een complete lijn met hardware beschikbaar die bestaat uit een 1-deur-controller, een Mifare slimline sector kaartlezer, een Mifare sector kaartlezer en een Mifare sector kaartlezer met keypad.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons