13 maart 2020
Onze dienstverlening blijft normaal verlopen tijdens de COVID-19 crisis

Er is nu nog geen enkele reden om onze dienstverlening op te schorten. Uiteraard volgen wij het advies en de richtlijnen van de overheid die ons mogelijks worden opgelegd.

Om er voor te zorgen dat onze medewerkers veilig en gezond blijven, volgen we nauwgezet het advies en de richtlijnen van de nationale autoriteiten. Om die reden namen we sinds deze week reeds een aantal maatregelen en moedigen we onze medewerkers aan om hier aan mee te werken om zo een verdere verspreiding van het virus te vermijden.

Mocht U nog vragen hebben, of toch een dringende interventie nodig hebben in een omgeving die momenteel wel in lock down zou zijn, aarzel dan zeker en vast niet om ons te contacteren.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons