12 juli 2018
Optex beveiligt dakramen en glazen plafonds

De afgelopen jaren is het gebruik van dakramen en glazen plafonds, voor het doorlaten van meer direct en indirect zonlicht in gebouwen, sterk toegenomen. Hoe mooi dit ontwerp vaak ook is, het kan een zwak punt vormen in de beveiliging. De Redscan RLS-2020 van Optex is een innovatieve, stabiele en nauwkeurige laserscandetector met een fijn detectiegebied die zeer geschikt is voor toepassingen op dit soort locaties.

De detector heeft een compacte, slanke en discrete behuizing en kan dankzij 380 individuele lasers een gebied van maximaal 95 graden beveiligen. Met de gebruiksvriendelijke setup-tool kan via de PC het detectiegebied eenvoudig en nauwkeurig worden aangepast aan elke situatie en worden onderverdeeld in 4 detectiezones (via IP) of 3 analoge zones.

Als de RLS-2020 een indringer detecteert zal deze niet alleen een alarm genereren, maar ook, indien gewenst, een PTZ-camera activeren. Deze kan worden gepositioneerd in een vooraf gedefinieerde positie en het specifieke gebied van de inbraak tonen. De geavanceerde technologie in De Redscan RLS-2020 is door Optex speciaal ontwikkeld om dit soort inbraken nauwkeurig te detecteren.

Dankzij het compacte en veelzijdige ontwerp kan de RLS-2020 naast deze specifieke toepassing in veel verschillende installaties worden gebruikt. zo is deze ook geschikt voor de beveiliging van onder andere kostbare voorwerpen, schilderijen en apparatuur.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons