Optex beveiligt dakramen en glazen plafonds

12 jul 2018
Beveiliging

De afgelopen jaren is het gebruik van dakramen en glazen plafonds, voor het doorlaten van meer direct en indirect zonlicht in gebouwen, sterk toegenomen. Hoe mooi dit ontwerp vaak ook is, het kan een zwak punt vormen in de beveiliging. De Redscan RLS-2020 van Optex is een innovatieve, stabiele en nauwkeurige laserscandetector met een fijn detectiegebied die zeer geschikt is voor toepassingen op dit soort locaties.

De detector heeft een compacte, slanke en discrete behuizing en kan dankzij 380 individuele lasers een gebied van maximaal 95 graden beveiligen. Met de gebruiksvriendelijke setup-tool kan via de PC het detectiegebied eenvoudig en nauwkeurig worden aangepast aan elke situatie en worden onderverdeeld in 4 detectiezones (via IP) of 3 analoge zones.

Als de RLS-2020 een indringer detecteert zal deze niet alleen een alarm genereren, maar ook, indien gewenst, een PTZ-camera activeren. Deze kan worden gepositioneerd in een vooraf gedefinieerde positie en het specifieke gebied van de inbraak tonen. De geavanceerde technologie in De Redscan RLS-2020 is door Optex speciaal ontwikkeld om dit soort inbraken nauwkeurig te detecteren.

Dankzij het compacte en veelzijdige ontwerp kan de RLS-2020 naast deze specifieke toepassing in veel verschillende installaties worden gebruikt. zo is deze ook geschikt voor de beveiliging van onder andere kostbare voorwerpen, schilderijen en apparatuur.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21