26 oktober 2018
Paxton introduceert nieuw deurbeslag Paxlock

Paxton introduceert de nieuwe PaxLock Pro. Dit fraai vormgegeven deurbeslag is beschikbaar in de kleuren zwart en wit en voor binnen- en buitendeuren. De ingebouwde kaartlezer is een Multi-format lezer en leest Paxton, EM4100/02, MIFARE, MIFARE Classic, MIFARE DESFire EV1, MIFARE Plus, MIFARE Ultralight, MIFARE Ultralight C, MIFARE Mini, HID Prox (activatiekaart vereist). 

De nieuwe PaxLock Pro maakt voor de installatie gebruik van de bestaande patentgaten van een slot en deur en is daardoor zeer eenvoudig te installeren. Voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren wordt hetzelfde beslag gebruikt. De PaxLock Pro kan worden gebruikt als een “offline” toepassing in combinatie met de Paxton Compact kaart- of tagpakketten en is hierdoor ook geschikt voor kleinere installaties.

Hetzelfde beslag kan eveneens worden gebruikt als “online” toepassing, omdat het beslag via de Paxton Net2 Airbridge kan communiceren met de Net2 software. Hierdoor heeft de gebruiker alle voordelen en functies van de Net2 software en kan het systeem ook worden uitgebreid met de Net2 Plus deurcontrollers, Net2 Entry deurintercom en de diverse integratiemogelijkheden.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons