Paxton introduceert nieuw deurbeslag Paxlock

26 okt 2018
Algemeen

Paxton introduceert de nieuwe PaxLock Pro. Dit fraai vormgegeven deurbeslag is beschikbaar in de kleuren zwart en wit en voor binnen- en buitendeuren. De ingebouwde kaartlezer is een Multi-format lezer en leest Paxton, EM4100/02, MIFARE, MIFARE Classic, MIFARE DESFire EV1, MIFARE Plus, MIFARE Ultralight, MIFARE Ultralight C, MIFARE Mini, HID Prox (activatiekaart vereist). 

De nieuwe PaxLock Pro maakt voor de installatie gebruik van de bestaande patentgaten van een slot en deur en is daardoor zeer eenvoudig te installeren. Voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren wordt hetzelfde beslag gebruikt. De PaxLock Pro kan worden gebruikt als een “offline” toepassing in combinatie met de Paxton Compact kaart- of tagpakketten en is hierdoor ook geschikt voor kleinere installaties.

Hetzelfde beslag kan eveneens worden gebruikt als “online” toepassing, omdat het beslag via de Paxton Net2 Airbridge kan communiceren met de Net2 software. Hierdoor heeft de gebruiker alle voordelen en functies van de Net2 software en kan het systeem ook worden uitgebreid met de Net2 Plus deurcontrollers, Net2 Entry deurintercom en de diverse integratiemogelijkheden.

Gepost door: Dave