06 juni 2020
PAXTON lanceert Net2 Pro software v6.03

De nieuwe Net2 Pro software v6.03 is nu beschikbaar met uitgebreide webbased en app functies. Beheer uw Net2 toegangscontrole systeem nu nog eenvoudiger met de vernieuwde en uitgebreide Connect app of webbased Net2Online client. 

Paxton Connect app en webbased Net2Online client 
De Paxton Connect app en webbased Net2Online client bieden eenvoudig en flexibel toegangscontrole beheer voor Net2 installateurs en Net2 systeembeheerders. Onze vernieuwde app en webbased client bevatten de meest gebruikte toegangscontrole functies in één gebruikersinterface en stelt u in staat om een Net2 toegangscontrole systeem eenvoudig op afstand te beheren vanaf een smartphone, tablet of PC.

Nieuwe functies Net2Online client & Paxton Connect app 
Het was al mogelijk om gebruikers aan te maken en te bewerken, deuren open te sturen, een aanwezigheidsoverzicht te creëren en rapporten en gebeurtenissen te bekijken, maar vanaf nu is het ook mogelijk om zelf autorisaties en tijdschema's te maken of te wijzigen, lockdown te activeren en deuren continu open of terug dicht te sturen. Doordat deze nieuwe functies zijn toegevoegd kunnen de meeste systeembeheerders het Net2 toegangscontrole systeem compleet webbased of vanuit de app beheren.

Uitgebreide deursturing
Open of sluit een deur vanaf uw telefoon, tablet of laptop.

Gebruikers
Voeg eenvoudig nieuwe gebruikers toe, bewerk of verwijder ze.

Tijdschema's
Creëer en beheer tijdschema's en pas deze toe bij een autorisatie profiel. Bepaal op een eenvoudige en flexibele manier tussen welke tijden iemand naar binnen mag.

Lockdown
Beveilig uw gebouw met één druk op de knop. De Lockdown functie is ideaal voor gebouwen of kritische locaties die vereisen dat het complex in een noodsituatie afgesloten wordt.

Autorisaties
Creëer en beheer autorisatie profielen en wijs deze toe aan een gebruiker. Bepaal op een eenvoudige en flexibele manier waar en wanneer iemand naar binnen mag.

Gebeurtenissen filter
Zoek snel en eenvoudig naar een gebeurtenis. Filter op type gebeurtenis en selecteer op datumbereik.

Download nu versie 6.03 van de Net2 software!
Vanaf vandaag is er een nieuwe gratis update beschikbaar voor de Net2 software. Met daarin deze nieuwe functies in de Paxton Connect app en webbased Net2Online client. Om de app of webbased client te gebruiken heeft u de Pro software nodig.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons