17 september 2019
PELCO EXSite explosievrije camera's

Van de niet aflatende temperaturen onder nul van oliepijpleidingen in het Noordpoolgebied, tot de brandende hitte van boorlocaties in de woestijn, tot de hoge wind en corrosieve elementen van havens en offshore boorplatforms, Pelco heeft een cameralijn ontwikkeld die robuust genoeg is om te werken in de meest gevaarlijke denkbare omgevingen . Explosievrij en bijna onverwoestbaar: ExSite Enhanced kan dankzij de robotgelaste behuizing de zwaarste omgevingen op aarde overleven: extreme koude, extreme hitte, zware wind en stof.

Variabele verlichting: verlichting in de ruwe omgevingen waar ExSite Enhanced wordt gebruikt, zal enorm variëren, en de lange afstand, variabele zoom IR-functie past zich automatisch aan.

De PELCO EXSite Enhanced camera's zijn beschikbaar in PTZ camera met of zonder geintegreerde IR spots of als vaste camera met een gemotoriseerde zoomlens. Alle EXSite modellen zijn beschikbaar in Full HD resolutie, 30x optische zoom en zeer lichtgevoelig. Verschillende montagebeugels zijn beschikbaar. Deze camera's zijn allemaal ONVIF compliant.

Meer informatie over deze explosievrije camera's kan je hier terugvinden.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons