PELCO EXSite explosievrije camera's

17 sep 2019
Camerabewaking

Van de niet aflatende temperaturen onder nul van oliepijpleidingen in het Noordpoolgebied, tot de brandende hitte van boorlocaties in de woestijn, tot de hoge wind en corrosieve elementen van havens en offshore boorplatforms, Pelco heeft een cameralijn ontwikkeld die robuust genoeg is om te werken in de meest gevaarlijke denkbare omgevingen . Explosievrij en bijna onverwoestbaar: ExSite Enhanced kan dankzij de robotgelaste behuizing de zwaarste omgevingen op aarde overleven: extreme koude, extreme hitte, zware wind en stof.

Variabele verlichting: verlichting in de ruwe omgevingen waar ExSite Enhanced wordt gebruikt, zal enorm variëren, en de lange afstand, variabele zoom IR-functie past zich automatisch aan.

De PELCO EXSite Enhanced camera's zijn beschikbaar in PTZ camera met of zonder geintegreerde IR spots of als vaste camera met een gemotoriseerde zoomlens. Alle EXSite modellen zijn beschikbaar in Full HD resolutie, 30x optische zoom en zeer lichtgevoelig. Verschillende montagebeugels zijn beschikbaar. Deze camera's zijn allemaal ONVIF compliant.

Meer informatie over deze explosievrije camera's kan je hier terugvinden.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21