16 december 2021
RISCO Group lanceert binnenkort de nieuwe LightSYS+. Het gaat om de combinatie van 2 toonaangevende producten van RISCO Group, namelijk de LightSYS en de ProSYS Plus.

ProSYS Plus
ProSYS™ Plus is een krachtige Graad 3 hybride beveiligingssysteem ontwikkeld voor de commerciële sector. Deze innovatieve oplossing biedt een exclusief scala aan voordelen met als belangrijke kenmerk een revolutionair enkelvoudig hardware platform dat een uniek licentie mechanisme integreert, dat u toestaat om met 1 paneel een virtuele en ongelimiteerde schaalbaarheid aan te bieden voor elke grootte van installatie tot 512 zones. De kosten-effectieve "pay as you grow" oplossing elimineert de noodzaak om meerdere panelen aan te kopen voor uitbreiding van bestaande systemen.

Nieuwe LightSYS +
De nieuwe LightSYS+ omvat de belangrijkste kenmerken van de LightSYS en de ProSYS Plus met daarbovenop een ingebouwde Wi-Fi en IP module. De PCB van de LightSYS+ is in een kunststof cover geplaatst zodat de installateur eenvoudig en snel alle kabels en componenten kan aansluiten terwijl de PCB beschermd blijft door de cover. De hybride LightSYS+ is als Graad 2 & Graad 3 oplossing, geschkt voor alle soorten installaties.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons