18 december 2020
RISCO heeft een nieuwe Wi-Fi communicatiemodule uitgebracht.

De nieuwe plug-in module verbindt RISCO inbraakpanelen met een IP-netwerk via een Wi-Fi router. De Wi-Fi module biedt een handige oplossing voor een snellere installatie, zonder dat er een LAN-kabel op het paneel hoeft te worden aangesloten.

De Multi-Socket Wi-Fi Module maakt parallelle melding en rapportage van gebeurtenissen aan de RISCO Cloud en meldkamers mogelijk met behulp van één communicatiemodule. De Wi-Fi-communicatiemodule ondersteunt ook toegang op afstand tot het paneel met behulp van CS, en werkt op 2,4 GHz, met ondersteuning van de 802,11 b/g/n normen. Er kan een externe antenne worden aangesloten in de metalen behuizing van ProSYS Plus om de Wi-Fi communicatie te verbeteren.

De Wi-Fi Communicatiemodule is compatibel met ProSYS Plus/GT Plus vanaf versie 1.4 en Agility/WiComm Pro, vanaf versie 5.42. Voor installatie van de Wi-Fi-module op Agility/WiComm Pro is een draadloos Panda bediendeel van versie C (RW332KPP800C) vereist.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons