19 oktober 2020
Seagate biedt 3 jaar gratis Rescue data recovery service

Vanaf nu biedt Seagate op alle SkyHawk harde schijven 3 jaar gratis Rescue Data Recovery Service! Hiermee kunnen de drives kosteloos worden hersteld bij uitval. Deze service wordt volledig gratis aangeboden door Seagate op alle Skyhawk en Skyhawk AI harde schijven vanaf 2 TB.

Mocht de drive tijdens de garantieperiode uitvallen, dan meldt u deze aan bij Seagate, de drive wordt door UPS bij u opgehaald en geanalyseerd in het lab. Alle fouten veroorzaakt door bijvoorbeeld een virus, een menselijke fout, software gerelateerde fouten, natuurrampen, mechanische schade, vandalisme enz. worden gedekt. In het Seagate lab wordt, indien mogelijk, uw data hersteld, versleuteld, op een nieuwe drive gezet en naar u teruggestuurd, dit alles gebeurt geheel volgens de regels van de GDPR. De gemiddelde kans op herstel van de data ligt hoger dan 90%. Dit onderzoek en het herstel van de gegevens zal ongeveer 2 à 3 weken duren. Er zijn verder geen verborgen kosten aan deze procedure. 

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons