14 oktober 2023
Seismische detectoren van vanderbilt
Waarom de Vanderbilt GM-Serie Seismische Detectoren? 
  1. Uitgebreide beveiliging: De GM-Serie detectoren bieden een ongeëvenaarde beveiliging voor een breed scala aan toepassingen. U kunt ze inzetten voor het beveiligen van geldkluizen in woningen en winkels, kluisruimtes, data/serverruimtes, pinautomaten en objecten met een zeer hoog risico op inbraak en diefstal.
  2. Commercieel voordeel: Het aanbieden van seismische detectoren in uw advies en offertes kan u een competitief voordeel bieden. U geeft uw klanten niet alleen meer beveiligingsmogelijkheden, maar u toont ook uw expertise en toewijding aan hun veiligheid. Dit kan resulteren in meer klantvertrouwen en meer zakelijke kansen.

  3. Betrouwbare prestaties: Onze seismische detectoren worden wereldwijd erkend als de beste in hun klasse. Ze zijn ontworpen om verdachte trillingen en bewegingen te detecteren en onmiddellijk een alarm te activeren om kostbare bezittingen te beschermen.

  4. Uitgebreide ondersteuning: We bieden gedetailleerde lastenboekteksten, uitlegvideo’s en Application Guides om u te helpen bij de integratie van de seismische detectoren in uw beveiligingssystemen.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons