19 december 2019
Smart Motion Detection (SMD) van Dahua voorkomt vals alarm en reduceert de kosten van beveiliging.

Een veelvoorkomend probleem van traditionele bewegingsdetectie is vals alarm dat wordt veroorzaakt door irrelevante objecten als dieren, bladeren en door licht en weersomstandigheden. Wanneer een camera is uitgerust met SMD worden deze problemen voorkomen. Met een nauwkeurigheid van 97% filtert SMD effectief nodeloos alarm. Zodra een object een bewaakt gebied binnengaat, filtert de nieuwe IP-camera alle irrelevante objecten. Ondertussen kan de camera op basis van Deep-Learning algoritmes mensen en voertuigen classificeren en indien nodig realtime een alarm activeren.

Bovendien ondersteunt de geavanceerde AI het snel zoeken naar targets vanuit opgenomen video's om mensen en voertuigen te extraheren en classificeren uit enorme hoeveelheden data. Eindgebruikers kunnen opgenomen beelden van mens en voertuig eenvoudig traceren en analyseren. Op deze manier kan veel tijd worden bespaard bij het traceren van specifieke gebeurtenissen. Vanuit de overzichtelijke interface kunnen gebruikers de functie voor het classificeren van mensen en voertuigen eenvoudig inschakelen. Het systeem ondersteunt ook Real-time Alarm Push in WEB en DMSS.

De bovenstaande functies zijn praktisch en kostenbesparend, waardoor SMD een ideale IP-oplossing is voor kleine en middelgrote projecten waar gebruikers behoefte hebben aan een intelligent camerasysteem.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons