12 december 2023
SPC connect 4.0 met multi-user management tool

De oplossing is ontworpen voor professionele installateurs van beveiligingssystemen en serviceproviders die op zoek zijn naar een veilige, krachtige en gebruiksvriendelijke cloudportal voor het bewaken, onderhouden en configureren van SPC-inbraakalarmsystemen. Of u nu één of meerdere locaties wilt beheren, met SPC Connect heeft u de volledige controle.

Belangrijkste functies van SPC Connect 4.0:

1. Bijgewerkte gebruikersinterface
Versie 4.0 van Acre Security introduceert een vernieuwde en bijgewerkte gebruikersinterface. Het ontwerp biedt een nieuwe structuur en een duidelijk overzicht.

2. Multi-site Operations
Breid je serviceaanbod uit met de mogelijkheid om gebruikersgegevens te beheren voor meerdere SPC-controllers. Ideaal voor winkels met meerdere locaties, maar ook voor universiteitscampussen met minder gebouwen, maar veel gebruikers per locatie.

3. Efficiënt gebruikersbeheer
Houd efficiënt toezicht op gebruikers en zorg voor naadloze gegevensintegratie en -onderhoud. Door een robuust gebruikersbeheersysteem te implementeren, kunt u ervoor zorgen dat de gebruikersgegevens clean en up-to-date zijn, waardoor de algehele systeemprestaties verbeteren. Individuele gebruikers krijgen specifieke rollen en verantwoordelijkheden toegewezen, waardoor ze naar behoefte toegang krijgen tot één of meerdere sites. Deze specifieke controle zorgt voor optimale beveiliging en verantwoording, terwijl gebruikers in staat worden gesteld om hun toegewezen taken effectief uit te voeren.

4. Verbeterd serviceaanbod
Verhoog de waarde van uw serviceaanbod door het pand van de eindgebruiker effectief te beheren. Dit houdt ook in dat u zorgvuldig omgaat met gebruikersreferenties om een naadloze verbinding met hun beveiligingssysteem te garanderen. Hierdoor wordt de beveiliging overal en op elk moment beter bewaakt en beheerd

Waarom kiezen voor SPC Connect 4.0?
Kiezen voor SPC Connect betekent kiezen voor efficiëntie, meer zakelijke mogelijkheden en een snelle manier om uw geïnstalleerde SPC centrales te beheren en te onderhouden. Het vermindert de noodzaak voor tijdrovende bezoeken op locatie aanzienlijk, omdat u activiteiten kunt uitvoeren via beveiligde verbindingen op afstand. Dit alles met gebruik van de SaaS-infrastructuur van acre security, ontwikkeld en gehost in de EU en in overeenstemming met de nationale GDPR-richtlijnen.

SPC Connect 4.0 is niet zomaar een softwarepakket. Het is een tool die is ontworpen om traditionele beveiligingseisen te harmoniseren met de data rijke omgevingen van de toekomst. Het is de oplossing die uw wereld in balans brengt en veiliger maakt.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons