04 april 2022
Stockverkoop A-Solution verlichting en kabels

Op onze webshop www.thefoxtechnics.be kan je terecht voor de laatste stuks van verlichting en kabel die we verkopen wegens stopzetting van deze activiteit. Neem snel een kijkje of er iets tussen zit die voor jou van toepassing kan zijn, want OP=OP.

Na de overname van A-Solution hebben we besloten om de zelfbouwpaketten voor elektriciteit niet meer aan te bieden, waardoor we dus afscheid moeten nemen van een heleboel artikelen. Via onze webshop stellen we deze nog beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Ieder artikel dat op voorraad is kan besteld worden via de webshop, eenmaal uit voorraad dan gaat dit artikel uit de stock. Je kan deze dan niet meer bij ons aankopen.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons