08 november 2019
Vanderbilt brengt Bluetooth Low Energy-lezers

Vanderbilt kondigt Bluetooth Low Energy (BLE)-lezers aan in combinatie met de ACT Enterprise 2.10 software voor toegangsbeheer. BLE-technologie vervangt een fysieke kaart of tag door een virtuele identiteit op de telefoon, die communiceert met de lezer om toegang te autoriseren of te weigeren.

Als onderdeel van de introductie brengt Vanderbilt een reeks BLE-lezers uit, een contactloze deuropenerknop, virtuele inloggegevens via een ACT Enterprise-licentie en een gratis app voor eindgebruikers. Ross Wilks, hoofd marketingcommunicatie bij Vanderbilt: “De BLE-lezers van Vanderbilt vervangen fysieke identificatiemiddelen door een virtuele identificatie met smartphoneapparaten. Dit maakt het beheer van de systemen eenvoudiger, wat de beheerder tijd en geld bespaart.” Volgens Wilks is de communicatie beveiligd op het niveau dat banken gebruiken. Ook vertelt hij dat de BLE-lezers eveneens geschikt zijn voor Mifare-kaarten, wat handig is voor organisaties die de nieuwe technologie geleidelijk willen invoeren. Per virtueel legitimatiebewijs is een licentie nodig, die altijd geldig blijft. Er hoeft dus niet elk jaar opnieuw betaald te worden, zoals bij veel andere merken.

Klik hier voor een overzicht van de readers

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons