29 december 2019
Vanderbilt heeft een nieuwe versie 2.10 van de ACT Enterprise toegangscontrole software uitgebracht

Vanderbilt blijft de ACT Enterprise software continue verbeteren en uitbreiden, om zo de gebruiker steeds meer functies te bieden. Deze update kan gratis worden gedownload. 

Aan deze versie zijn onder andere de volgende nieuwe functies toegevoegd:

  • Smartphone credentials
    Het uitgeven van credentials aan smartphones die gebruikt kunnen worden in combinatie met de nieuwe Bluetooth Low Energy (BLE) lezers van Vanderbilt.
     
  • Gebruikslimiet van kaarten
    Per kaarthouder kan nu worden ingesteld dat een kaart een maximaal aantal keren per ingestelde periode gebruikt kan worden. Dit kan bijvoorbeeld worden toegepast voor de toegang tot een sportschool op basis van een bepaald abonnement.
     
  • Whitelist voor kaarthouders
    Kaarthouders die op de whitelist gezet worden, hebben te allen tijde toegang tot een gebouw, ongeacht of een kaartlezer geblokkeerd is of dat het systeem in “Lock-down" staat. Deze functie kan worden gebruikt voor hulpverleners die bij een calamiteit te allen tijde het gebouw moeten kunnen betreden. Het is ook mogelijk om bepaalde deuren van deze functie uit te sluiten, zoals een deur van de kluisruimte.
     
  • Deur open na eerste kaart
    Stel dat de voordeur van een gebouw wordt vrijgegeven van maandag tot vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur. Vaak wordt de deur dan om 07.00 uur in de ochtend automatisch ontgrendeld, ongeacht of er iemand aanwezig is. Door deze nieuwe functie te activeren, zal de deur pas worden ontgrendeld en ontgrendeld blijven als na 07.00 uur de eerste geldige kaart wordt aangeboden.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons