04 juli 2019
Waasland Security en PELCO slaan de handen in elkaar voor het beveiligen van het Maria Boodschaplyceum in hartje Brussel

Maria Boodschaplyceum te Brussel kiest voor Waasland Security voor de aanleg van volledig nieuwe camerabeveiliging. Deze zomer profiteren we van de vakantie voor de aanleg van een volledig nieuw netwerk van camerabeveiliging in de ganse school.

Maria-Boodschap is een Nederlandstalig lyceum, een ASO-school, een vrije school, een actieve school, gelegen in de vijfhoek van Brussel. Mabo is een school waar plaats is om te leren en te leven. Mabo is een school die je vele kansen biedt.


Mabo geeft vrijheid om te groeien met een open hart en een open geest naar zelfstandigheid.
Het is een school waar alle partners (leerlingen, leerkrachten, directie, ouders, ook externen) samenwerken in een begripvolle sfeer van solidariteit, samen sterk.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons