Waasland Security en PELCO slaan de handen in elkaar voor het beveiligen van het Maria Boodschaplyceum in hartje Brussel

04 jul 2019
Camerabewaking

Maria Boodschaplyceum te Brussel kiest voor Waasland Security voor de aanleg van volledig nieuwe camerabeveiliging. Deze zomer profiteren we van de vakantie voor de aanleg van een volledig nieuw netwerk van camerabeveiliging in de ganse school.

Maria-Boodschap is een Nederlandstalig lyceum, een ASO-school, een vrije school, een actieve school, gelegen in de vijfhoek van Brussel. Mabo is een school waar plaats is om te leren en te leven. Mabo is een school die je vele kansen biedt.


Mabo geeft vrijheid om te groeien met een open hart en een open geest naar zelfstandigheid.
Het is een school waar alle partners (leerlingen, leerkrachten, directie, ouders, ook externen) samenwerken in een begripvolle sfeer van solidariteit, samen sterk.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21