07 augustus 2019
Waasland Security steunt het goede doel DGR

Op zondag 29 september gaat naar jaarlijkse traditie de DGR (The Distinguished Gentleman's Ride). De Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) is een wereldwijd liefdadigheidsevent dat geld wil inzamelen ten voordele van prostaatkankeronderzoek, geestelijke gezondheid en zelfmoordpreventie. De meest succesvolle fondsenwervers kunnen mooie prijzen winnen zoals Zenith-horloges en zelfs Triumph-motorfietsen.

Op zondag 29 september springen we voor de 7e keer op rij in ons keurig kostuum op onze klassieke motorfietsen en maken we een rit door de Gentse (binnen)stad om aandacht te vragen voor de goede doelen die de DGR ondersteunt. Wereldwijd verwachten we meer dan 120.000 ‘distinguished gentlefolk’ gespreid over meer dan 650 steden

Via deze link kom je op onze eigen sponsorpagina terecht. Rijd jij ook mee?

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons