26 februari 2018
Waasland Security verzorgde de branddetectie bij schrijnwerker Toon De Soomer

Toon contacteerde ons om de mogelijkheden van branddetectie te bekijken in zijn recent aangekocht KMO loods. Omwille van de houtopslag en de houtbewerking was het voor Toon noodzakelijk om de unit met branddetectie uit te rusten. Het volledige magazijn werd met een Inim conventionele brandcentrale uitgerust.

Bij Schrijnwerker Toon De Soomer in Beveren kan je terecht voor alle dakwerken en timmerwerken, plaatsen van ramen en dakvensters, kasten, plaatsen van buitendeuren en binnendeuren en plaatsen van trappen. Dit voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw.

  • Timmerwerken: kleine daktimmerwerken of houtskeletbouw
  • Ramen en buitendeuren: ramen en deuren in afzelia, afrormosia, sipo, eik met een profieldikte van 68 mm. Ramen voorzien van dubbel of driedubbel glas, het plaatsen van dakvlakramen.
  • Binnendeuren: plaatsen van binnendeuren in verschillende stijlen. Verfdeuren, afgelakte deuren, massieve deuren, Formica-deuren...
  • Interieurafwerking: omkastingen of interieurelementen in MDF, fineer, melamine. Om te schilderen of volledig afgewerkt.
  • Houten bijgebouwen en terrassen: tuinhuizen of een overdekking van uw terras op maat gemaakt. Terrassen in verschillende houtsoorten, Padouk, Ipé. Ook onzichtbare bevestiging is mogelijk.
  • Valse wanden en plafonds: extra ruimtes creeren of het opdelen van bestaande ruimtes door het plaatsen van schilderklare wanden in gipskarton.
  • Gevelbekleding: isoleren en bekleden van uw gevel met hout, vezelcement platen of sigings, trespa, rockpanel.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons