WizSense video van Dahua

19 okt 2020
Camerabewaking

De WizSense range van Dahua is een serie AI-producten en -oplossingen die zijn uitgerust met een geavanceerde AI-chip. WizSense werkt met objectclassificatie, door middel van herkenning van mens en voertuig, via de AI algoritmen, kunnen alarmmeldingen veroorzaakt door bewegingen van andere objecten dan personen of voertuigen gefilterd worden, zoals vallende bladeren, bewegende beplanting of takken. 

Alarmmeldingen veroorzaakt door irrelevante objecten worden hierdoor sterk verminderd, waardoor de alarmnauwkeurigheid aanzienlijk wordt verbeterd. Hierdoor kunnen gebruikers snel reageren op alarmmeldingen en op vooraf gedefinieerde gebeurtenissen.

Dankzij geavanceerd deep learning-algoritmes ondersteunt de Dahua WizSense 3-serie camera’s intelligente functies, zoals perimeterbeveiliging en slimme bewegingsdetectie (SMD Plus). Bovendien is de combinatie van WizSense ook toegepast in camera’s met full-colour technologie, dual thermische camera’s en in de recent geïntroduceerde actieve afschrikking IP camera’s (TiOC), dit geeft een verbeterde detectie afstand en alarm nauwkeurigheid.

Gepost door: Dave

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
  • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
  • +32 3 289 83 21