19 oktober 2020
WizSense video van Dahua

De WizSense range van Dahua is een serie AI-producten en -oplossingen die zijn uitgerust met een geavanceerde AI-chip. WizSense werkt met objectclassificatie, door middel van herkenning van mens en voertuig, via de AI algoritmen, kunnen alarmmeldingen veroorzaakt door bewegingen van andere objecten dan personen of voertuigen gefilterd worden, zoals vallende bladeren, bewegende beplanting of takken. 

Alarmmeldingen veroorzaakt door irrelevante objecten worden hierdoor sterk verminderd, waardoor de alarmnauwkeurigheid aanzienlijk wordt verbeterd. Hierdoor kunnen gebruikers snel reageren op alarmmeldingen en op vooraf gedefinieerde gebeurtenissen.

Dankzij geavanceerd deep learning-algoritmes ondersteunt de Dahua WizSense 3-serie camera’s intelligente functies, zoals perimeterbeveiliging en slimme bewegingsdetectie (SMD Plus). Bovendien is de combinatie van WizSense ook toegepast in camera’s met full-colour technologie, dual thermische camera’s en in de recent geïntroduceerde actieve afschrikking IP camera’s (TiOC), dit geeft een verbeterde detectie afstand en alarm nauwkeurigheid.

Interesse?

Interesse in de oplossingen van Waasland Security?

Wij zijn trotse beveiligers, met een focus op de toekomst. Tal van onze systemen zijn daarom cloud gebaseerd, om nog sneller en efficienter onze klanten te kunnen bedienen. Maar ook om de systemen voor onze klanten altijd en overal toegankelijk te maken. Is het nu een alarmsysteem, een toegangscontrole systeem of een camerasysteem.

Aarzel niet en neem contact op.

Contacteer ons