01 mrt 2021
Beveiliging

Openstaande vacature "Security Technician"

We hebben momenteel een openstaande vacature voor een "Security Technician"

Als "Security Technician" ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en onderhouden van onze beveiligingssystemen bij bestaande en nieuwe klanten.

Uw takenpakket omvat de volgende zaken:

 • plaatsen van onze systemen voor toegangscontrole, inbraak-, brand-, of camerabeveiliging
 • configureren van de aangeboden installaties
 • herstellen en onderhouden van bestaande installaties
 • beurtrol voor wachtdienst buiten kantooruren na een inwerkperiode

Uw profiel

 • je hebt minstens 3 jaar ervaring in de sector
 • je hebt affiniteit met elektronica en heeft een sterke technische inzicht
 • je kan zowel zelfstandig als in team werken
 • je hebt een blanco uittreksel van uw strafregister
 • je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 • je hebt ook voor detail
 • je bent in het bezit van uw attest voor het plaatsen en onderhouden van alarmsystemen
 • je bent bij voorkeur van de regio Waasland

Aanbod

 • Een zeer interessante functie met doorgroeimogelijkheden
 • Je komt terecht in een klein team met meer dan 20 jaar ervaring in de sector
 • We bieden een competitief loon op basis van leeftijd en ervaring
 • Extra legale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering)
 • Uitgeruste camionette
 • De noodzakelijke werkmiddelen zoals een gsm en laptop
 • Continue opleiding zowel intern als extern

Interesse?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar dave@waaslandsecurity.be

25 jan 2021
Camerabewaking

Dahua heeft een nieuwe reeks PTZ-domes gelanceerd.

Deze SD5A PTZ-camera's hebben een klein formaat en lichtgewicht structuur en hebben een optische resolutie vanrierend van 25X tot 45X optische zoom en resoluties, variërend van 2MP tot 4K. Ze zijn geschikt voor kleine en middelgrote installaties en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan AI-toepassingen.

Onzichtbare Lens
De camera maakt gebruik van een volledig zwarte en sferische lens die bijna onzichtbaar is voor het menselijk oog vanaf 15 meter afstand. Dit voorkomt dat verdachte personen de bewakingscamera's kunnen ontwijken en verlicht het ongemak van mensen die worden blootgesteld aan bewakingscamera's op openbare plaatsen.

Geluidsarm
Als reactie op het hinderlijke geluid dat wordt gegenereerd wanneer de PTZ-camera draait, maakt de Dahua SD5A PTZ-camera gebruik van een speciale motor die het geluid van de camera aanzienlijk vermindert. Dit ontwerp biedt een ongevoelige en ongestoorde bewaking, waardoor het geschikt is voor stille plaatsen als bibliotheken, musea, galerijen, enz.

AI-gestuurde functies
Net als andere Dahua WizSense -producten zijn de SD5A PTZ-camera's uitgerust met een onafhankelijke AI-chip om gebruikers te voorzien van verbeterde intelligente functies. De camera is gebaseerd op een diepgaand leeralgoritme en combineert perimeterbeveiliging en auto-tracking om een intelligente en nauwkeurige bewaking mogelijk te maken.

Perimeterbeveiliging
Met de functies voor Perimeterbeveiliging kunnen gebruikers een aantal regels instellen voor mensen, voertuigen en objecten, die kunnen helpen bij het detecteren of buitenstaanders proberen om vooraf gedefinieerde gebieden onrechtmatig te betreden.

Zodra een mens of voertuig de door de gebruiker ingestelde waarschuwingslijn betreedt of een object in een bepaald gebied verschijnt/verdwijnt, wordt het alarm geactiveerd en stuurt het systeem een bericht naar de meldkamer. Tegelijkertijd zal de PTZ-camera automatisch het doel volgen en gedetailleerde beelden vastleggen. Dankzij het deep-learning algoritme wordt het aantal valse alarmen sterk gereduceerd. Over het geheel genomen biedt deze functie klanten professionele, intelligente en verfijnde videobewakingsdiensten.

Auto-tracking
Met de AI-aangedreven auto-tracking-functie biedt de PTZ-camera een hoge nauwkeurigheid en flexibele tracking voor verschillende scenario's op verschillende afstanden. De door de camera geregistreerde trajecten van het doelwit kunnen worden gebruikt voor verdere intelligente analyse of kunnen worden bewaard als extra bewijs.

SMD Plus
Op basis van het deep-learning algoritme kan SMD Plus effectief mensen of voertuigen in beeld classificeren. Het filtert valse alarmen die worden veroorzaakt door bladeren, lichten, huisdieren en andere objecten uit, waardoor de nauwkeurigheid van het alarm aanzienlijk wordt verbeterd. Bovendien ondersteunt en verbetert het ook het doorzoeken van opgenomen beelden, waardoor gebruikers de gegevensgeschiedenis van personen en voertuigen sneller kunnen doorzoeken en analyseren.

De Dahua SD5A PTZ-camera biedt met de bovengenoemde kenmerken een kosteneffectieve en praktische oplossing die voorziet in verschillende bewakingsbehoeften - van stille binnenplaatsen voor langeafstandsbewaking tot gevaarlijke gebieden die afschrikking van naderende buitenstaanders en indringers vereisen. 

02 sep 2020
Camerabewaking

Dahua en SmartSD introduceren de WizSense One range, een productlijn van compacte, thermische hybride camera's die is opgebouwd uit Turret en Bullet camera's.

Dahua en SmartSD introduceren de WizSense One range, een productlijn van compacte, thermische hybride camera's die is opgebouwd uit Turret en Bullet camera's. Alle camera's uit de productlijn hebben zowel een thermische als een hi-res optische sensor.

Ze kunnen onder andere worden gebruikt voor snelle detectie van indringers en brand en visuele verificatie van het alarm. De camera's kunnen worden beschouwd als geavanceerde brand- en inbraakdetectoren met visuele alarmverificatie. Naast een optische sensor met een resolutie van 4MP zijn de camera's uitgerust met een geavanceerde thermische sensor met een resolutie van 256x192 pixels. Deze resolutie is een stuk hoger dan de in dit segment gebruikelijke 160x120 pixels. 

De sensor laat meer details en een hoger contrast in het beeld zien. De nieuwe fusietechniek toont niet alleen de coördinaten van het doel en zijn overlay, maar ook de grijswaarden, waardoor de fusie nauwkeuriger wordt en de objecten makkelijker te herkennen zijn. In het fusiebeeld worden de beelden van beide sensoren over elkaar gelegd, waardoor de voordelen van optische en thermische weergave in één beeld worden gecombineerd.

De camera's hebben een optische sensor met een resolutie van 4MP en zijn voorzien van D/N functie met Smart IR-verlichting tot een afstand van 30 meter. De WizSense One range integreert geavanceerde, door Dahua ontwikkelde beeldanalyse en intelligente algoritmen. Met de WizSense One range zijn hoogwaardige bi-spectrum camera's nu beschikbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Perimeterbeveiliging
Mede door de objectclassificatie zijn deze camera's zeer geschikt voor perimeterbeveiliging. Door middel van herkenning van mens en voertuig via de AI algoritmen kunnen alarmmeldingen veroorzaakt door camerabewegingen, vallende bladeren of andere irrelevante objecten sterk verminderd worden, waardoor de alarmnauwkeurigheid aanzienlijk wordt verbeterd.

Andere toepassingen
Detectie van roken waar niet toegelaten. Door het gebruik van bi-spectrum detecteert het optische beeld de mens en het thermische kanaal detecteert de warmtebron, waardoor objecten zoals een sigarettenaansteker of sigaret kunnen worden gedetecteerd. De camera's kunnen ook een snelle warmteontwikkeling detecteren en zo worden ingezet voor brandpreventie.

De WizSense One serie is uitgerust met een witlicht en luidspreker alarm functie, dit is de zogenaamde actieve afschrikking. Zodra een abnormaal gedrag is gedetecteerd door het thermische kanaal, kan het witte licht geactiveerd worden, of via de ingebouwde luidspreker een vooraf opgenomen boodschap worden afgespeeld.

31 aug 2020
Inbraakbeveiliging

Ajax lanceert HUB2 PLUS centrale

Onmiddellijk communicatie met gebruikers en het alarmbeveiligingsbedrijf

De communicatie met de buitenwereld is van cruciaal belang voor bedieningspanelen van alarmsystemen omdat alarmsignalen daardoor snel afgeleverd kunnen worden. Het nieuwe bedieningspaneel van Ajax zorgt voor een extreem stabiele communicatie.

Hub 2 Plus is uitgerust met een verbinding met 4 onafhankelijke kanalen, waaronder LTE. Met deze configuratie kunt u het apparaat via ethernet en wifi verbinden met twee afzonderlijke internetproviders, terwijl twee mobiele diensten dienen als back-up. Het schakelen tussen de kanalen gebeurt naadloos in slechts enkele seconden.

Verificatie van het alarm met foto in 9 seconden

Verificatie met foto's is het allernieuwste binnen de beveiligingsindustrie. Deze technologie is de perfecte oplossing voor zowel commerciële gebouwen als woongebouwen: het is toegankelijk en respecteert uw privacy. Gebruikers en CMS-operators kunnen de situatie live beoordelen met geanimeerde fotoreeksen van de MotionCam-detectoren. Maar fotocamera's worden alleen geactiveerd als reactie op alarmen, nooit op verzoek.

Hub 2 Plus kan tot 200 MotionCam-detectoren beheren en in slechts 9 seconden fotobevestigingen van alarmen sturen naar gebruikers en beveiligingsbedrijven, zelfs wanneer simkaarten worden gebruikt voor de communicatie. Dankzij de ondersteuning met LTE.

Gegarandeerde aflevering van alarmen en fotobevestigingen

We hebben het Jeweller-radioprotocol ontwikkeld zodat we kunnen garanderen dat alle apparaten binnen het beveiligingssysteem ononderbroken blijven werken. Jeweller zorgt voor communicatie in twee richtingen tussen de hub en de detectoren op een afstand tot 2000 meter. Ajax-apparaten kunnen op afstand bediend worden en alarmsignalen kunnen in minder dan 0,15 seconden communiceren. 

Jeweller gebruikt tijdskaders om de communicatie met de verbonden apparaten te synchroniseren, verificatie om vervalsing uit te sluiten en encryptie om datalekken te voorkomen. Bovendien is het een zeer energie-efficiënt radioprotocol. De detectoren werken jarenlang met de voorgeïnstalleerde batterijen.

06 jun 2020
Toegangscontrole

PAXTON lanceert Net2 Pro software v6.03

De nieuwe Net2 Pro software v6.03 is nu beschikbaar met uitgebreide webbased en app functies. Beheer uw Net2 toegangscontrole systeem nu nog eenvoudiger met de vernieuwde en uitgebreide Connect app of webbased Net2Online client. 

Paxton Connect app en webbased Net2Online client 
De Paxton Connect app en webbased Net2Online client bieden eenvoudig en flexibel toegangscontrole beheer voor Net2 installateurs en Net2 systeembeheerders. Onze vernieuwde app en webbased client bevatten de meest gebruikte toegangscontrole functies in één gebruikersinterface en stelt u in staat om een Net2 toegangscontrole systeem eenvoudig op afstand te beheren vanaf een smartphone, tablet of PC.

Nieuwe functies Net2Online client & Paxton Connect app 
Het was al mogelijk om gebruikers aan te maken en te bewerken, deuren open te sturen, een aanwezigheidsoverzicht te creëren en rapporten en gebeurtenissen te bekijken, maar vanaf nu is het ook mogelijk om zelf autorisaties en tijdschema's te maken of te wijzigen, lockdown te activeren en deuren continu open of terug dicht te sturen. Doordat deze nieuwe functies zijn toegevoegd kunnen de meeste systeembeheerders het Net2 toegangscontrole systeem compleet webbased of vanuit de app beheren.

Uitgebreide deursturing
Open of sluit een deur vanaf uw telefoon, tablet of laptop.

Gebruikers
Voeg eenvoudig nieuwe gebruikers toe, bewerk of verwijder ze.

Tijdschema's
Creëer en beheer tijdschema's en pas deze toe bij een autorisatie profiel. Bepaal op een eenvoudige en flexibele manier tussen welke tijden iemand naar binnen mag.

Lockdown
Beveilig uw gebouw met één druk op de knop. De Lockdown functie is ideaal voor gebouwen of kritische locaties die vereisen dat het complex in een noodsituatie afgesloten wordt.

Autorisaties
Creëer en beheer autorisatie profielen en wijs deze toe aan een gebruiker. Bepaal op een eenvoudige en flexibele manier waar en wanneer iemand naar binnen mag.

Gebeurtenissen filter
Zoek snel en eenvoudig naar een gebeurtenis. Filter op type gebeurtenis en selecteer op datumbereik.

Download nu versie 6.03 van de Net2 software!
Vanaf vandaag is er een nieuwe gratis update beschikbaar voor de Net2 software. Met daarin deze nieuwe functies in de Paxton Connect app en webbased Net2Online client. Om de app of webbased client te gebruiken heeft u de Pro software nodig.

Waasland Security is een door de Federale Overheid erkende onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen, geregistreerd onder vergunning FOD 20.1884.01, en gespecialiseerd in elektronische beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden.

BTW BE 0561.880.715

Waasland Security is ook aanwezig op de Belgische portaalsite voor beveiligingsexperts.

Tijdens kantooruren
 • +32 3 289 83 21
Meldkamer van Seris Monitoring
 • +32 3 289 83 21